Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, September 28, 2011

.lagi tak suka, lagi nak tengok.

AMARAN : ENTRY PENUH DENGAN SINDIRAN TAJAM . KALAU TAK NAK BACA , SILA CLOSE TAB SEKARANG . SEKIAN .



lagi tak suka , lagi nak tengok .
betul takk ?
alaaa , ngaku je lahh weyh , tapi tak nak ngaku pun , ada aku kisah ?
HAHA !

macam aku , lagi aku tak suka , lagi aku kepochi nak tahu .
nak cari bahan buat gosip .
nanti takde lahh perbualan dengan rakan rakan terbatas .
balik balik cerita pasal pakwe , pasal sekolah , pasal kelas , pasal yuran , pasal belajar .
wuaaaa ~ bosan .
sekali sekala kena hadap dengan gosip .
baru rancak hidup .
HAHA !

tadi aku masuk blog dia .
iye , MASUK blog dia tapi tak bagi salam lahh .
aku nak tahu sama ada dia dah masuk main campus ke belum .
kalau belum , kau memang loser .
nak mereput kat matrix ke nyahh ?
HAHA !
kau REPEAT paper lagi ehh ?
ke kau amek "study leave" lagi ?

aku memang tak pernah minat nak baca blog yang asyik asyik post pasal iklan advertiser .
urghh ~ boringgg *yawning*

sesejak akhir ni aku tengok blog kau dah macam blog iklan kann ?
eh silap MEMANG BLOG IKLAN punnn .
no wonder lahh kau dengan so called sam (tah celah mana bf dia sama dengan sam aku pun tak tahu) boleh buat segmen fat breeding (translate ke English . poyo sikit ) lepas tu makan mahal mahal .
rupa nyaa ada yang bagi kau income beriban beriban .
end of month SHOW OFF dekat blog .
lepas tu , entry sengaja kau caps lock .
ouhh mannnn ~~


eeee . tak tahu lahh kenapa aku tak suka sangat dengan kau ni .
eh , bukan aku sorang , ramai je lagi .
lagi parah , ade yang konon baik dengan kau , tapi belakang kau mengata .
HAAH !
ini orang orang hipokrit , lagi teruk dari aku kann .

at least , aku baik sikit , cakap direct tak suka kau , yang lainn ?
HAHA !





















shaheizy sam , eiii gelikkk tahu .
uwekk ~