Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, September 7, 2011

.Open House Invitation.

rumah aku jarang buat open house .
ni pun aku yang request .
kih kih kih ;p
tambah pulak raya this year macam tak kena masa .
rushing .

ramai yang dah balik univ last sunday .
so , yang tinggal pun tak ramai .

mula mula ibu cakap nak buat open house ni untuk kengkawan kitorang 4 beradik je .
tapi bila fikir balik , rasa macam tak ramai yang akan datang , terus tukar jadi , SEMUA ORANG ADALAH DIJEMPUT HADIR .
jiran tetangga , kaum kerabat , sahabat handai ibu ayah aku aliff ami adik .
skandal , boyfriend , girlfriend , anda juga dijemput .
HAHA !


rumah aku kat SEREMBAN .
jadi , sesiapa yang tinggal kat seremban atau kawasan yang berdekatan , ANDA DIJEMPUT UNTUK JOIN MAKAN FREE .

Tarikh : Sabtu , 10 September 2011
Masa : 8:00 malam hingga 10:30 malam (depends)
Alamat : 99, Jalan College Height 2 , Taman College Height , Sikamat , 70400 Seremban , Negeri Sembilan .
Direction :
Dari Tol Seremban ;
Keluar kiri .
Jalan terus sampai nampak Dataran Seremban on your left . ( second traffic light , ada signboard "Selamat Datang ke Seremban" ) Lepas traffic light tu , terus lagi .
Traffic light pertama (Shell on your left) , masuk kanan .
Traffic light ke dua (KFC on your left) , masuk kanan .
Jalan terus sampai nampak A&W , kat second traffic light (before A&W), masuk kiri .
Jalan terus , ada roundabout , masuk ke pukul 3 .
Jalan terus , ada roundabout , masuk ke pukul 12 .
Jalan terus , ada traffic light , terus lagi (Kem Askar on ur left) sampai jumpa Balai Polis Sikamat . (on ur way u'll find high school , IPG)
Masuk kiri before the traffic light .
Jalan terus (Masjid on ur left) , ada simpang 3 .
Masuk kanan . Jalan terus naik bukit sampai nampak Kolej Tafe .
Before kolej tu , ada taman perumahan , simpang ke kanan .
Masuk simpang tu , jalan terus , rumah no 99 , near to second bumper .

In case tak tahu jalan , do call me 017 3505905 .


sekian .
any queries , sila kemukakan di inbox fb / inbox hp since aku dah bagi kau no phone aku ?





jangan nak segan silu okay .
innz je pun ;p


*kau takde gambar lain eh innz ? -TAKDE !*

jemputan besar besaran aku buat .
kat fb , hp , blog . twitter je belum ;p



14 bantah cakap cikgu:

Cik Mira said...

mak aih sumpah dekat wehh. umah aku kat sri pulai 2. hahhaa. ko tau tak sri pulai 2?

Misshy Innz said...

kalau pulai , aku lemah sikit . haha . pulai banyak weyhh . datang lahh . tak yah pakai helmet de . haha xD

Cik Mira said...

haha pulai 2 kat depan IPG tu. sblh padang skola tunku durah. huhu aaaa aku moto pon tak reti bawak. kekeke. takpe nnt aku try ajak sesape. :P

Misshy Innz said...

ko jalan kaki pun sekejap je dah sampai . haha ;p

♥ Frau Reen ♥ said...

alamak jauh...tp,rin nk jemput innz ke blog rin..hehe

rara pinkmafia said...

ala jauhnya ke nogori sano.

fYZa said...

laaaa dokek je pon..bley la gi nati neh!

*bdk tmn desa rhu

Misshy Innz said...

@fYZa

lai lai ;D

RasyidHamid said...

laa dekat je..setaman la kitew~~ ahahah

tieha ismail said...

jauh!

Misshy Innz said...

@♥ Frau Reen ♥

okay rin ;)

Misshy Innz said...

@rara pinkmafia

dekat dekatkan lahh eh ;D

Misshy Innz said...

@RasyidHamid

kann ? wajib lahh bagi kau untuk hadir . hahaha !

Misshy Innz said...

@tieha ismail

dekat lahh awak . hehe ;D