Meet This Blog In Facebook !

Sunday, September 11, 2011

.I'm back.

As everyone know , today I'm going back to IIUM after 2 months + of holiday .

woke up at 930 AM , packing up my stuffs and kuih raya . hehe ;)
as ibu asking me "tak nak bawak balik kuih raya ke ?"
since semalam aku cakap "ibu , akak sangat suka makan kuih raya yang akak buat ni . sedap" .
puji diri sendiri nampaknya .
HAHA !

Ayah bawak my Nabil while me driving his FL heading to Kuala Lumpur .
yang pasti , even ayah keluar dulu dan tak payah stop at any tolls , aku tetap leading .
nak kata aku drive laju , 120 /130 km/j je aku tekan minyak .
itu pun FL dah gegar .
standard lahh local car , we can't expect it as BMW even it's newly bought .
HAHA !

okay , did you see I'm a bit poyo typing in english for this entry ?
HAHA !

dah lahh grammar ke laut , ada hati nak tulis in english .
lalalaaaa ~

ini namanya aura IIUM dah sampai .



selamat berkelas esok !

1 bantah cakap cikgu:

JelinaJoli said...

kereta bergegar, normal la. baru feel kereta malaysia. ko tak try viva lagi kat shapadu. terus aku cek tayar risau pancit.