Meet This Blog In Facebook !

Monday, September 19, 2011

.perlu ke kawan ?.

kau pergi kelas dengan kawan ke ?
atau kau sekelas dengan kawan kau ?

aku pergi kelas sensorang .
dalam kelas pun sensorang .
pergi makan pun sensorang .

aku tak kisah .

sebab pada aku pergi kelas dengan kawan akan buat kau lambat .
sebab apa ?
kau berjalan dengan kawan kau sambil bercakap .
kalau bercakap , mana boleh jalan laju laju kann ?
pembaziran waktu di situ .

jadi , aku prefer jalan sensorang .
jimat masa dan tenaga .
boleh simpan tenaga untuk bercakap sepuas hati bila aku mahu nanti .

kalau ada kawan sekelas .
tadi kau dah berjalan ke kelas bersama , kita masuk ke kelas yang sama juga bersama .
most of the students , perempuan lahh .
lelaki aku malas nak kisah sebab diorang tak banyak hal except tidur dalam kelas .
itu hobi lelaki ;D

student perempuan dia suka bercakap tahu .
tadi time jalan dia dah bercakap , now time dalam kelas pun bercakap lagi .
kadang kadang aku naik rimas dengar suara diorang .

pesen aku , aku memang suka duduk belakang .
sebab aku malas nak kene attack tapi aku fokus okayy dalam kelas .
plus aku takde kawa nak ajak borak .
jadi pembaziran tenaga dapat lagi dielakkan .
HAHA !

pandai tak aku ?






ala , relax lahh , jangan lahh terasa , ini aku cakap sisi gelap , sisi cerah banyak kot .
cheers ;)



3 bantah cakap cikgu:

faryzh said...

faryzh pn byk sengsorang jgk kt kmpus..lagi selesa.maybe..

hafidah said...

haah..btol2..pandai2..hahaha

J.Syazwana said...

aku tak boleh kalau tak cakap dalam kelas. huahuahua