Meet This Blog In Facebook !

Thursday, September 15, 2011

.harga dan tempat nak beli kaftan.


model adalah nabil dan innz . eh dan kelihatan tangan syaz di kiri . hehe ;D

since ramai yang tanya "innz , cantik baju , beli kat ne eh ? berapa ?"
sebelum tu , untuk sesiapa yang tak tahu ini baju apa , ini namanya KAFTAN bukan KAPAN .

kaftan macam baju tidur yang baju kelawar tu tapi versi cantik .
kaftan aku ni takde beads , yakni manik .
tak sarat , simple .
just labuci around V-neck dengan pinggang .
and ada tali di belakang nya .
macam baju orang pregnant tuu .

baju ni ade lining tapi still kene pakai inner okay .
jarang jugak .

aku beli baju ni kat BUTIK FIRST LADY dengan harga RM 79.50 .
plus inner FIRST LADY yang mahal gilaa , it become RM99 .
approx RM100 .

tapi kalau kau dah ade inner , tak yah lahh beli lagi nyahh .
jangan membazir , itu kerja syaitoooonnn .
HAHA !


banyak lagi design and warna kaftan ni kat butik tu .
pergi lahh tengok yep ;)

sekian .
sebarang pertanyaan lanjut , tidak akan dilayan sama sekali .
kaunter closed .
HAHA !



3 bantah cakap cikgu:

kembatolo™ said...

dah jadi model ke skrg? haha

JelinaJoli said...

gua rasa dari raya fes lagi lu buat entri guna gambar baju ni.. ingat sket. lu tu pemes.. baju kena tukar setiap suku jam!

Fara Khalid said...

hahaha...cantik...