Meet This Blog In Facebook !

Thursday, September 29, 2011

.nutritious food.

currently aku tengah nak kuruskan badan tapi macam biasa TAK BERJAYA .
HAHAHAHA !

last 2 weeks , aku beli fitnesse , alaaa cereal untuk kurus tu .
masa mula mula keluar dulu , ayah beli , bagi kitorang rasa .
sumpah tawar meleset okayy emping uh .
tapi sekarang dah sedap dahh .
sebab dia dah improve .
bagus !



makan fitnesse ni memang buat kau kenyang .
serious .
tapi aku ni jenis , selagi tak muntah , selagi tu makan , gila tak de disiplin .
jadi , tak kekurus .
HAHA !

untuk orang yang nak kurus , tahap disiplin tinggi , aku suggest korang makan fitnesse ni .
eh , aku nak cakap pasal harga sebenarnya .

baru aku tahu , harga fitnesse tu mahal . approx RM 15 sekotak .
pehhhh ~
selama ni dapat free je kann .
HAHA !

lepas tu , tadi , aku nak minum something yogurt macam tu .
kau tahu kann yang nestle bliss tu maha sedap ?
tapi harga dia juga mahal .
botol paling kecik yang like sekali teguk dah habis tu , harga dia RM 2.20 .
pehhhh ~
mahal betei .


last last aku amik nestle yogurt je .
135 ml = RM1.80 .
yang ni aku tak suka sangat .
sedap tapi tekak aku memang tak boleh go dengan yogurt .
rasa nak muntah bhai .
ini aku amek rasa strawberry .
kalau yang ori , aku rasa , memang sedekah kat tong sampah je lahh .
HAHA !



*ini bukan tong sampah . HAHA !*


5 bantah cakap cikgu:

cik tehaa said...

sabaaaaaar la. nak kurus bkn senang. sy ni kadang2 amalkan diet x sihat. bagus la awk makan jugak ni. huhu.

budakijaupendek said...

memang cereal tu dulunya tak sedap! haha

Misshy Innz said...

@cik tehaa

tahu takpe .
susah T___T

Misshy Innz said...

@budakijaupendek

sekarang sedap gilaaa ;D

J.Syazwana said...

weh semalam baru aku beli bliss kecik tuh. 1.99. kat jusco. huhu