Meet This Blog In Facebook !

Thursday, September 15, 2011

.rindu nak baca entry baru ehh ?.


aku suka baca novel .
dan aku baru menghabiskan sebuah novel yang aku beli semalam .

tajuk dia Juara Carta Cinta .
novel ni dah lama .
aku je yang ketinggalan bas balik perak .
HAHA !

kalau sebut pasal novel , mesti lahh semua cerita dalam tu tipu dan imaginasi penulis semata mata .
tapi kadang kadang rasa macam orang bodoh pun ada bila baca novel ni .
sebab its nothing sebenarnya .
tambah tambah orang yang menghayati cerita .
siap boleh tumpah air mata .
aku pun pernah jugak lahh .
HAHA !

setiap novel yang aku baca , tak sah kalau tak kahwin .
mesti kahwin punya .
lagi klise bila kahwin paksa , kahwin mengejut , kahwin tapi tidur berasingan , kahwin tapi tak sentuh , kahwin tipu depan mak bapak .
muak okay tapi sebab minat membaca novel , tah lahh .
boleh pulak aku hadap semua tu .

pelik pelik =.='

aku memang tak sukaa baca novel berunsur thriller ke cerita ajaib ke , itu lagi super membongak .
tak masuk dek akal langsung .
at least cerita cinta , ada lahh logik jugak .
kalau aku baca cerita cenggitu , lagi aku rasa super duper bodoh .
HAHA !

lagi satu aku tak suka baca novel online .
juling mata ngadap skrin .
kalau komik , tahan lagi .
ini tulisan menjelaaaaa macam karangan sekolah .
huu ~ sama lahh macam aku tak suka baca blog yang menjela jelaa .
eh , entry aku menjela takk ?
tak kann ?
dia ke bawah kann ?
hehe ;D

aku sebenarnya dah tak tahu nak cakap pe .
entah kenapa semangat nak berblog tak macam dulu .
cerita pun seakan takde .
idea lagi ke sungai .




tapi bila ada orang cakap , dia rindu nak baca blog aku , terus semangat nak update walaupun entah apa apa .

nak cakap pasal blogger pun , aku dah tak amek port langsung .
lantak kau lahh , nak gaduh ke , nak jual muka ke , nak jual tudung ke , nak kawan dengan retis ke , nak perasan bf kau shaheizy sam ke (ops!) , lantak weehhh  , lantakkk .

yang aku tahu , aku pergi kelas , jalan kaki .
HAHA ! tade kaitan , okbai ;D


1 bantah cakap cikgu:

JelinaJoli said...

baca novel takleh gilir2 dengan novel lain sebelum abis. mau kompius hero mana heroin mana..