Meet This Blog In Facebook !

Thursday, September 8, 2011

.obses ke sayang ?.




perempuan yang selalu bercakap pasal boyfriend dia , itu normal .
dah memang itu sifat perempuan .
sesuai dengan kejadian beliau sebagai seorang perempuan .

tapi macam mana pulak dengan lelaki yang buat macam tu ?





kalau kau tanya aku , direct je aku jawab .
"euww ~ obses dengan girlfriend sendiri , tak MAN langsung ."




aku tak respect lelaki macam ni .
come on lahh , jangan memalukan kaum adam dengan perangai kau yang macam perempuan .
sissy eh ?





12 bantah cakap cikgu:

♥ Frau Reen ♥ said...

haha..dua2 menyampah..ade je pompuan lagi teruk dr 2..mcm die sorg ade bf..haishhh..yuk ke blog saye pula..

reeShahz's said...

@♥ Frau Reen ♥ yeeeeeashhh kehkehkeh betul betul betul

Finaz Jaafar said...

seriously benci and rasa annoyed gyler dengan lelaki o perempuan yang post camni kat fb..ewwww

~MuMu~ said...

ngaa~ sy x normal... sobs

JelinaJoli said...

like komen di atas.. diam2 sudah.. nak gado pon nak gebang.. simpan sendri2 ajewwww

Misshy Innz said...

@♥ Frau Reen ♥

haha . rasa gak camtu , tapi maafkan je lahh sebab dia pompuan . haha xD

Misshy Innz said...

@reeShahz's

;)

Misshy Innz said...

@Finaz Jaafar

remove je . hehe ;p

Misshy Innz said...

@~MuMu~

erk ? ;p
tak buat double normal ;D

Misshy Innz said...

@JelinaJoli

vetul vetul ;D

intanurulfateha said...

sis suke ceta pasal boipren! ngaaaaaaa :D :D

emieysandra said...

setuju sgtttt!