Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, February 10, 2010

.cara cepat legakan cramp.

salu cramp kaki tak ?
cramp kat betis yang like err punya saket
sampai kua aer mata thn saket ..
aku salu kene
sampai skunk aku practice diri aku supaya jangan bersetubuh dengan setan bile bgn pagi
result nya, bkn nikmat tp saket yg dapat. heh.
aku cite kat ibu yang kaki salu cramp, like everyday ouh
pastu ibu cakap ;

"bile cramp tuh,gosok kat blkg kaki atas tumit nie ha sambil selawat"

aku pun angguk-angguk paham
every tyme cramp, aku practik la pe ibu cakap
memang betul ! lega dengan cepat jika nak compared dgn cara aku dulu
iaitu meluruskan kaki sambil menangis (sebab saket gle)

ptg tadi cramp ag
tgh-tgh heaven aku tido, cramp ! tak ke spoil je tuh ?
dalam mamai-mamai aku gosok la atas tumit aku tapi pelik tak lega-lega
rupenye aku g bace ayat kursi. heh.
patut la tak lega. mase tuh aku blur. lupe.





p/s : nape tyme aku nk bkk geng blogger mesty loading lambt gle ?

4 bantah cakap cikgu:

oranglidi said...

luruskan kaki, tolak bahgian jari2 rapat keatas.

ketapp bunyinya.,

I n n z said...

bunyi ape tu ?

oranglidi said...

bunyi urat kembali melekat. hehe

I n n z said...

saket x ?