Meet This Blog In Facebook !

Sunday, July 31, 2011

.stop being hypocrite !.

kau tulis status dekat fb , macam kau ni angel sangat .
bila cakap pasal perempuan , macam semua salah perempuan .
macam lelaki ni the best and perfect creature of the Almighty .

latest status kau bercakap pasal Khairul Fahmi putus tunang .
situasi KFCM dengan kau , serupa je weyh .

der , orang lain maybe tak tahu cerita kau kat sini .
tapi aku dan beberapa orang lagi tahu .

kau clash dengan girlfriend yang kau dah serious with before hanya untuk perempuan yang free hair , berperangai jilaka , used to be lesbian before .
urgh ~ aku tak boleh terima .

aku tak boleh terima bila kau post status seumpama itu .
hipokrit tahu .

lagi satu , kau post status cakap pasal kawan .
aku memang fed up dengan kau dari dulu lagi .

kau nak cakap , kau lahh kawan terbaik yang wajib setiap insan di muka bumi ini ada .
orang lain semua terkejar kejar nak kawan dengan kau .
tapi hakikatnya ?


kau cuma mengambil kesempatan dari kawan kau .
aku tahu itu semua .


kau lagi seorang PELAKON terbaik .













ouh man , ibu pesan , jauhkan diri dengan orang macam ni .


5 bantah cakap cikgu:

Dayana Nasir said...

orang macam ni memang wujud kat mana-mana

Angelika said...

ala, biasa lettew, yg baik depan mata dia tak nampak, nanti kalau dah tahu kebenaran baru menyesal

Kaizen said...

Sabo jelah~

Anonymous said...

zack zukhairi!

Anonymous said...

huhu...first bace ni...memang tau la ckp pasal sape..
tapi macam taknak percaya...

pergh..sekali tgk relationship status dye skng...mangai...

takde pompuan yg baik sket ke nak buat awek..bile ckp kemain berapi,macam dye tu sangat baik..sangat bagus semua..padehal...
cr awek macam bohsia.

manusia2... -.-"