Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, July 20, 2011

.majlis pertunangan ahad ini.

kalau lahh boleh escape kan ?
tapi tak boleh .

rasa macam tak ready lahh pulak .
dengan badan tak sihat sepenuhnya .
suara pun tak elok lagi .
cene ni ?
wuu T___T











ahh , dah macam kau pulak yang nak bertunang innz oi .
ku pang kang .

kazen tersayang nak tunang .
aku pulak yang kecoh .
HAHA !

aku bukan fikir apa , aku fikir masalah MASA .
memang sekarang masa aku hanya KERJA .
balik rumah , badan dah letih , lepas mandi , solat , makan , terus tido .
oaky tipu .
kalau tak , cene aku boleh online fb dan blog .
HAHA !

aku dengan ibu plan nak buat cupcakes untuk hantaran kazen aku uh .
asyik bagi buah je , meh aku tunjuk kehebatan aku buat cakes pulak kann .
kompom menangis rombongan kelantan tu nanti .
HAHA ! poyo plak ;p

aku ingat nak buat #wordlesswednesday tapi .............
tak de gambar la pulak .
tak sempat nak snap any pictures .
busy merempit lelaju .
ape pun tak boleh innz ni .
hee ~


merepek pun okay ;D
babai ;)

4 bantah cakap cikgu:

SyedMuzzamir said...

ciss .. baru nak cakap good luckkk haha

JelinaJoli said...

aku baru nak komen tadi..
"ape ko ingat bertunang tu memerlukan suara?? " <--- rujuk ko kate takde suara.



ah, spoil
org lain nak tunang ko plak yang bizi mengalahkan menteri kebajikan

mimi_atia said...

huhuhu..ingatkan betul2 nak bertunang tadi..baru nak wish..hehe...

HoneyBUZZin said...

laaaaa...ingatkan kamu nak bertunang...nasib baik baca betul2... :)