Meet This Blog In Facebook !

Monday, July 4, 2011

.awal bangun rini , kak.

pukul 900 pagi , aku terjaga sebab rasa badan macam kene jemur dekat tengah padang .
HAHA !

wee ~ ade mesej lahh kat handphone ai .
*esaited sebab dah lama tak dapat mesej*

"salam. ni kak farah. ni nama sape ye? aritu ada datang interview ke ?"

ouh , kak farah yang malam tadi aku call tak dapat .
aku pun reply apa yang patut .
dia suruh datang interview dalam pukul 11 pagi .

aku sampai rumah kak farah tu dalam pukul 1115 macam tu .
sesat dalam taman punya pasal .

aku bab bab taman orang ni , aku fail sikit .
ce tanya mana jual cool blog , tu aku tahu .
HAHAH !

ouh , aku pergi taman marida , senawang .
sesat okay , padahal senang je cari rumah dia .
tapi itu lah first time punya pasal  , sesat besat .

sampai sampai je , orang yang nak interview aku takde .
dia dah keluar pergi seremban .
adeyhh ~

po nak buek laie ?
balik lahh .
kang pas zohor , den poie balik .







cuti 2 bulan meyh .
kene cari duit .
bil telefon tak bayar lagi haa .
adoii ~

2 bantah cakap cikgu:

Az-Zahra Fauzee said...

semoge dapat keje.. huhu~

rafiq said...

keje jadi ape ni?
alah seremban tu area aku pusing2 dulu. sonang yo..