Meet This Blog In Facebook !

Friday, July 1, 2011

.happy belated birthday, fara ;).

semalam baru berkesempatan celebrate my birthday dengan bestfriend .
aku , aiz dengan dena pergi Times Square .
makan kat Gasoline Cafe .
yang penting ice blended dia tak buat aku brain freeze macam kat Ayam Penyet uh .
HAHAH !

gambar semua dalam ipong dena .
dia tak upload lagi .
jadi tak de lah gambar masa kat cafe uh ye .

tapi ...
saya dapat hadiah .
yeay !
lama dah takde orang bagi hadiah kat saya ;p

*ini purse lama*

*ini purse baru*


dena bagi purse .
sehari sebelum birthday aku , aku pergi lunch dengan dia kat KLCC .
dia tanya aku nak ape .
aku cakap lah , nak purse .
brand ni pun , aku gak yang demand .
HAHA !
dah dia tanya , aku jawab je ;p





terima kasih ye dena dan aiz ;)

2 bantah cakap cikgu:

oranglidi said...

mak aiihhhhhh.. dpt purse baru. hehee. ak pnye purse dari form 1 ke form 2. smpai skang pakai lagi. dkt 9 tahun dah. hihihihihi.

brain freeze memang sakit otak do kalu kena. hehe..

Taufan Bin Ribut said...

best lah org bagi hadiah ^_^


Entri terkini :Kehenseman aku terserlah bile berkaca mata ^_^

Watch my video song!!