Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, July 5, 2011

.kesian diri saya ini.

ini post ke 2000 ;)


alhamdulillah , I got the job .
kerja apa ?
alaa, biasa biasa je .
yang pasti bukan kerja jadi promoter .

aku ni kann .
seorang yang semua benda pun nak cerita dengan kawan kawan yang aku selesa bercakap .
tadi jatuh tangga , makan nasi lauk tak sedap , aku dah dapat kerja , tadi jumpa orang itu , kat kelas kena tegur , nasi tumpah atas lantai , basuh baju tapi lupa nak sidai .
benda benda harian yang aku buat , semua aku nak report .
ntah , aku memang macam tu .

dulu time ada boyfriend, memang dia lah yang tukang tadah telinga dengar aku bercerita .
tapi bila time tak de boyfriend , aku suka cerita dekat kawan kawan yang aku rasa selesa bercakap dengan dia .
for example , alif , fizie , fariez .

aku rapat gak dengan abang saudara aku .
tapi aku tak rasa nak cerita kat dia .

since alif dah dump aku dengan selambanya .
dan fariez pulak seakan malas dah nak kawan dengan aku .
aku memburu fizie .
HAHA !

tapi sejak akhir akhir ni , dia pun dah macam fariez .
aku call tak angkat , mesej lagi lah tak balas .
tah lahh .
aku syak dia pun dah malas nak layan aku .

sehari dekat 10 kali kot aku call dia .
HAHA !
manalah dia tak malas kan .
asal nampak nama aku naik kat skrin , either ignore / silence / let the phone ring until it stop .

aku bukan apa , saja nak berborak .
aku kan tak de kawan dahh T__T
lagipun , aku percaya kat dia .

call banyak kali sebab dia tak jawab .



macam tadi , aku dah dapat kerja .
saje lah nak bagitahu dia .
nak share happy tapi ........
banyak kali aku call , tapi berselang sejam dua lah tapi hamjad .
satu pun tak berjawab .
hurm ~

sedih .
kesian aku .




beginilah nasib diriku tak berkawan .
ouh tuhan ..



esok kerja pukul 830 pagi dekat senawang . sekian .

2 bantah cakap cikgu:

::dAuZsHaNLeY:: said...

meh call aku meh..
hahahaa.. =)
chill beb..

rafiq said...

cuba kol pompuan pulak. ade respon tak? kekeke