Meet This Blog In Facebook !

Sunday, July 10, 2011

.hai kanak kanak comel.

aku bukan lah pencinta kanak kanak .
nak nak lagi kanak kanak perempuan .
sebab mereka ni manja .

lagi lagi kalau yang kuat menangis .
rasa nak lempang bagi diam .
tapi lepas lempang , dia bakal diam ke ?
HAHA !

tapi disebabkan aku agak pandai berlakon konon konon suka kan kanak kanak , maka , aku layak di anugerahkan pelakon wanita bawah 25 tahun terhebat .
sebab ia nya menjadi !

majikan aku ada cucu .
kadang kadang lepas sekolah , diorang akan datang dekat work station aku untuk ajak bermain sebenarnya tapi disebabka aku sedang bekerja , mereka ajak berborak je .
kadang kadang buat konsert depan aku .
menari menyanyi bagai .
nasib baik lahh korang comel .
sorang kakak , sorang kak ngah .
yang kakak , 6 tahun , yang kak ngah 5 tahun .

kak ngah ni bila tersenyum , amatlah comel .
yang kakak pulak cantik sangat .

semalam aku tengah sikat kan rambut kak ngah sebab aku tengok dah serabai dah budak tuh .
lepas siap ikat rambut kak ngah , kakak pulak datang .

"tolong ikatkan rambut kakak jugak"

alololo ~ comel nye korang .
aku layan kan aje .

lepas habis kerja , diorang ajak main pusing pusing pulak .
poning acik jap ha .
aku rasa aku ni macam buaian berpusing yang kat pintu masuk genting theme park tu plak ;D


dapat kekanak yang okay , okay lah .
kalau yang jenis menyombong  tu , tak dapek nak layan tu do .







esok isnin .
apo kojap na ahad ni ?
grr ~




5 bantah cakap cikgu:

twinkle twinkle said...

hr berlalu dgn pantas

budakijaupendek said...

sy xtahan kanak-kanak menagis woo..
mengirap darah.haha.
*jahat

CikHaniBhulat said...

hani sgt suka dak2...comel je..tp bila nanges, jenuh nk pujuk

rafiq said...

orang ckp suka budak2 ni sweet.. kira ko ni sour la.. haha

Anonymous said...

*budakijaupendek:
x tau la ko jge ank ko 6t mcm mne..