Meet This Blog In Facebook !

Saturday, July 23, 2011

.Nabil kene langgar !.

kejadian berlaku masa ondeway nak pergi kerja .
aku dah lali dah dengan sikap pemandu kereta yang suka bagi signal time nak belok .
akibatnya siapa yang kat belakang dia kena brek emergency .

dan pagi tadi , aku adalah antara yang kene brek emergency .
depan aku wira yang super lembab .
nak potong tak boleh sebab jalan busy .
jadi , aku setia je follow kat belakang .

depan wira uh exora ke alza tah .
dia yang bangang sebab bagi signal lambat , berhenti tapi tak masuk simpang .
sebaliknya dia jalan terus .
wira brek emergency .
aku brek emergency .
belakang aku motor juga brek emergency tapi DIA DAH LANGGAR NABIL !

fuck .
aku rasa dia langgar tapi aku tak dengar pape yang atah ke ape .
jadi aku tak berhenti .
aku sempat tengok orang tu , penunggang motor yang langgar Nabil slow .
lama lama hilang .
takut lettew .

sampai tempat kerja , aku tengok lahh apa yang di langgar .
dia langgar plate number aku .
PATAH gilaaaa ~












okay , hati aku turut patah tengok Nabil cedera :(