Meet This Blog In Facebook !

Monday, July 18, 2011

.jangan rapat dengan orang macam ni.

last week , masa tengah buat kerja , aku tanya la kat kakak yang keje same dengan aku .
"akak ade tak kawan yang suka backstab kawan ? macam depan akak dia buruk burukkan kawan dia tapi depan kawan dia tu, dia berlagak angel"
"ada je . bla bla bla (tak ingat dah dia cakap ape)"

aku ade lah kenal dengan seorang ni .
perempuan .
nak kata rapat tu , tak de lahh rapat macam aku dengan dena .
setakat nak kawan tu boleh lahh , nak rapat , mintak simpang lahh dengan perangai macam tu .
silap hari bulan , aku pun kene sailang nanti .
eh , sailang ke ?
HAHA !
hentam je aku guna perkataan uh .
thee ^__^

aku macam biasa lahh , memang pesen tak suka orang tu , tak suka orang ni .
HAHA !
aku bukan sesuke eh tak suka orang tu .
aku tak suka dia pun sebab dia ada buat hal dengan aku .
senang cerita , menyakitkan hati lahh .
kalau setakat kau cubit manja hati aku ni takpe , ini kau hiris pakai pisau baru beli kat giant , memang kompom aku tak suka kau .

al kisahnya , perempuan tu kawan baik dengan budak yang aku tak suka ni .
dia lahh yang claim dia kawan baik kepada budak itu .
tapi dalam masa yang sama , bila aku cakap aku tak suka budak tuh , dia pun turut setuju dengan aku .
cakap dia pun tak suka budak uh .
aku dah pelik dahh .
bukan kau kata kau best friend dia ke ?
asal tak suka pulak .

lepas tu , aku saje lahh bakar line .
aku cakap lahh perangai budak tuh yang aku tak suka , dia pun setuju lagi .
aku dah macam ehh , kau kenapa ni ?

lama lama aku kenal perempuan ni , dia memang HIPOKRIT .
depan budak tu , pijak kuman pun tak mati bhai , siap boleh elak lagi , tapi belakang budak tu , macam perangai kau eh .

HAHA !

sorry lahh aku nak rapat dengan kau .
kalau budak tu yang kau claim as your BFF , kau boleh buat macam ni , dengan aku tah tah lagi hebat kau buat cerita kann ?
silap silap entah apa cerita aku yang kau dah reka dekat orang lain .
pehh ~
kau memang bukan kawan yang baik .

patut lahh hidup kau asyik bermasalah .
status kat fb pun asyik nak memaki hamun orang .
macam kau seorang yang betul  .
HAHA !
sangat menyedihkan lah kau ni .


what you give , you get back lahh babe .








biar kawan seribu , kasih biar satu .
tak relevan dahh weyh .
kalau seribu tu , perangai macam malaikat bertopengkan syaitan , tak de guna .
biar kawan satu , tapi sejati .






okay . done with merepek - ing .













sakit belakang =.='

2 bantah cakap cikgu:

lily lotus said...

clap2 ;) kawan biar satu, asalkan sejati...

Org Kapong said...

sape budak tuh?..meh nak tlong basuh cukup2..haha