Meet This Blog In Facebook !

Friday, July 29, 2011

.ramadhan is coming.

nak puasa dah next week kann ?
wan hari hari cakap pasal puasa .
naik hafal aku soalan dia suma .

ate , soalan berulang .

"senin ni kito puaso kan ?"
"iyo wan"

setelah 4 tahun aku berpuasa di perantaun (lah sangat) .
akhirnya tahun ni aku kembali berpuasa sebulan di rumah .
macam jaman marin .
eh , jaman den skulah dulu .
HAHA !

cuma bezanya , dulu skulah , skang kojo .
kih kih kih ;D

tahun lepas , aku post cerita sedih kann during ramadhan .
alaa , takkan tak ingat ?
cerita abang baby tu .
hehe ;D

tapi tahun ni aku tak tahu nak post ape .
since aku pun tak banyak masa spend kat internet ni ha .

nanti aku fikir kan .
cerita sedih atau tidak , itu tosorah kek den lahh yo .
tahun ni tade lahh buka puasa dengan blogger famous ke , gathering dengan blogger ke .
since aku pun kat seremban .
plus , blogger seremban pun sumo eh memalu .
aku pun malas nak buat pape .
hehe ;D

aku ade gak idea nak buat gath buka puasa dekat seremban ni , tapi tengok respon lahh dulu .
ye lahh , aku kan bukan blogger femes , orang pun tak endah .
sekadar di pinggiran air sahaja .
HAHA !

lepas tu , aku rasa raya nanti macam nak buat BBQ kat PD .
siapa nak join ?




















okay. tade sape nak join .
agak dah =.='


















#kthxbai




8 bantah cakap cikgu:

izfanora said...

hahaha..

best kan kalau dpt buka puasa dengan blogger.. tp mcm segan plak. sebab tak pernah jumpa.. :)

Misshy Innz said...

@izfanora

segan tak dapek dik non . hehe ;D

PutraRocker said...

selamat berposa :D

Botak said...

bulan puasa setan kena ikat., ko dah menyetan puas² ke belum? hahaha.. :))

shara bunga said...

hapy ramadhan syg :)

Misshy Innz said...

@PutraRocker

selamat berpuasa juga ;)

Misshy Innz said...

@Botak

tak sempat dowh .
keje . haha . rugi lahh

Misshy Innz said...

@shara bunga

happy ramadhan too shara syg ;)