Meet This Blog In Facebook !

Sunday, January 1, 2012

.kacau mood aku je.


i'm suck in doing MLM .
i'm bad in promoting things .
what i'm good in is blogging .
even though u kata bloggers is merapu but i gained something that u didn't know through this merapu thing .




when u are 20 years old , did your face been putted in famous magazine ?
when u are 20 years old , did u manage to get multiple cheques under ur name ?
when u are 21 years old , did u get international event invitation to attend ?








DID YOU ?









don't simply talk if you don't know the reality .




7 bantah cakap cikgu:

ajashar said...

sangat bency ngn org cm tuh...=((...

sabar sis..biar jek org tuh..jelesee...!!

Cik Bhulat said...

dia jeles la tu, that y dia ckp cmtu..lets chills

salam tahun baru.moga kita sentiasa diberkatinya di hari mendatang =]

Sambal Belacan said...

babe, dun fell too arrogant dan riak..klu ada org kata kau macam2 diam sudah. bila kau lawan semula cmni, kau pun lebih kurang sama je ng lain2. just like before this, kau ckp Cik E*** annoying giler kan. tp bila aku baca blog kau, kau pun sama je. so, haruslah matang. jgn jadi mcm budak2..
sekian.

ReeneeRaaid said...

ayat sarcastic gilers.. dia jealous kot sebab dia tak ada kwn blog mcm kite2 kan.. hehehe! :P

aSmiDar said...

kuang ajo kan..dah la nk pomot benda yang tak de untung..huhu..well tenkiu, eda pon tgh cr benda nk ganti shoutmix ni..huhu

Anonymous said...

dik,xpayah belagak sgt dgn blog ko ni..
ko xgood in blogging pn.
perasan jeh.pity u ;p
stakat msuk magazine ko anta muke ko sndri xpyh nk bangga sgt ye adik..hihi

Misshy Innz said...

@Anonymous

serasa aku takde pulak aku cakap "people said that i'm good in blogging"