Meet This Blog In Facebook !

Friday, January 13, 2012

.semua pun suka + senyum kan ?.

bila bangun pagi , handphone berbunyi .
tertera nama si dia yang di sayangi .

"awak , selamat pagi"

tak yah call pun , cukup dengan text .
sumpah buat pagi kau bahagia .

bila malam nak tidur , handphone berbunyi .
tertera nama si dia yang di sayangi .

"selamat malam awak"

even text pun cukup memadai .
mampu buat kau tidur lena .


aku suka text orang wish morning and good night .
sebab bagi aku , benda ni fun .
aku seronok sangat bila orang wish kat aku .
tak kisah lah siapa .








dena , amin , faiz selalu wish kat aku cenggini .
wish kat fb pun boleh bha !






selamat malam semua ;)

2 bantah cakap cikgu:

FarhanaDr said...

Akak pun suka.. Suka anta dan suka dapat.. Tapi sekarang jarang buat dah.. Huhu.. Simple tapi cukup bermakna dan tanda orang ingat kat kita kan? :)

Misshy Innz said...

@FarhanaDr

kann . lepas tu senyum sorang sorang . ;D