Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, January 11, 2012

.kisah di pasar malam.

tengok .. tengok .. aku update entry baru lagi .
wahhh ~ bersenang lenang kau ye innz .

semalam aku ajak bebudak aku , wahhh , bebudak aku , macam kau taiko plak .
HAHA !
takde lahh , bebudak uia , yakni blogger uia pergi pasar malam .
last week untuk semester ni .
lagipun bak kata kaizen style sikit ajak pergi pasar malam .
tapi end up , dia yang sampai lambat .
ciss ~

aku gerak dari nusaibah dengan zeeqa , lepas tu pick up KC dekat tastebuds , amik kak ad dekat CAC , jalan kaki ke pasar malam .
eh skip lah , boring part ni .
aku nak cite part best .
haaaa ~


masa tengah tunggu KC beli cendawan goreng , ada lah dua orang sister beratur belakang kitorang .
tetiba sister tu cakap dengan kawan dia ; bayar dengan voucher boleh tak ? RM 50 ni . banyak tahu makcik .
aku dengan KC dah sesenyum .
tahu lahh kau dah amik voucher tapi tak yah nak over sangat bayar cendawan goreng pakai voucher .


okay lah , lawak kau menjadi sis .



















okay , aku belum amik sebab dah terlepas , bolehh ?
next sem je aku amek voucher itu .



1 bantah cakap cikgu:

Zeeqa ~ Ajie said...

nasib baik saya tak bawak voucher tu tadi. kalau tak, awak nak ape pun saya boleh belanja tau! hehe~