Meet This Blog In Facebook !

Saturday, January 21, 2012

.majlis tunang cousin #2.

penat betul hari ni .
drive dari pagi sampai malam .
pheww ~ memang lenguh tangan aku .
bawak kete auto , lenguh tangan je lahh .
tambah pulak jalan kampung , double lenguh .
ni pun aku suruh garfield taipkan .
heibat tak garfield aku ?
HAHA !

dari seremban , kitorang ke serting hilir 7.
rumah kenduri sepupu bertunang .
aku pakai baju dinner hari tu taw , dah lahh ada makcik tu ingat aku yang bertunang =.='

Makcik tak-kenal : mana pengantin nya ?
Makteh : ada kat dalam bilik bawah ni haa .
Makcik tak kenal : eh , ingat kan yang itu (sambil tunjuk ke aku)
Makteh : itu sepupu dia .

okay , mari gelak . HAHAHA !

lepas kenduri pergi sg kemahal pulak .
abang afer dah keluar hospital .
ouh , tulang belakang abang afer retak sebab jatuh pokok .
tadi tengok dia hanya terbaring atas katil .
tangan kiri bersimen , lower part of his body , dia kata memang tak rasa apa .
macam orang lumpuh tapi belum lumpuh lagi .
aku tak tegur pun dia tadi sebab nak tengok dia pun tak sampai hati .
sedihh T____T

dah biasa tengok dia sehat , ke hulur hilir , lincah bagai .
sekali datang tengok terbaring jee .
dia baru kahwin last year rasanya .
nasib baik lahh isteri belum mengandung , kalau tak mahu tekanan beliau .

mengantuk ni .
nak attach gambar camwhore .
sakai gila aku pakai tudung gaya hana tajima ni .
masa tengah bukak kasut , abang sedara perli .

"farahin ke , ingatkan wardina ke yuna tadi ,"

ciss ~ bedebah kau bang .
HAHA !

masa nak pusing kereta , ada lahh 2 orang budak situ lalu tepi kereta aku sambil jerit NAJWA LATIF .
fine .


*maaf yang kiri adalah tunangan orang , manakala yang kanan masih anak dara tidak disunting . HAHAHA !*





0 bantah cakap cikgu: