Meet This Blog In Facebook !

Monday, January 30, 2012

.projek orang dah sehat.

alhamdulillah , aku dah sehat .
tadi A tanya demam cene ?
aku jawab , demam dah lari , dia pi cari A plak .
hehe ;D

lepas mandi pagi tadi , aku terus dok depan tv , gegulung paper .
malam tadi before tido , aku terasa nak buat kraftangan dari newspaper .
asyik fikir sampai susah nak tido sebab tak sabar tunggu nak siang .
HAHA !

aku buat ikut logik aku je , last last aku gugel jugak .
HAHA !
tengok cene buat , dan aku berjaya buat pasu bunga .
ibu kata cantik !
bila part ibu puji , aku memang kembang semangkuk sebab usaha aku tak sia sia
wink wink *___*
tapi bila adik aku balik , dia cakap aku macam budak budak main paper bagai .
"kak ,umur kau dah 22 tahun , dah boleh mengundi tapi perangai macam budak kecik"
hurm , kecik hati aku . T_____T

nak upload gambar tapi cable hilang entah ke mana .
haih ~ stress aku .

esok nak buat lagi .
buat sampai bosan .
dah bosan nanti , buat benda lain pulak .






kalau cantik bekas tu nanti , aku ingat nak buat giveaway lahh .
hadiahkan kat korang , nak tak ?





0 bantah cakap cikgu: