Meet This Blog In Facebook !

Thursday, January 26, 2012

.hati yang belum tetap.

disebabkan aku single , jadi aku bebas nak usha sesape yang aku suka .
orang tu suka/tak , belakang kiraa .
yang penting aku suka dia .
HAHA !

currently , ada 2 orang yang aku selalu text , to be exact , everyday !
namely A and B .

A is at my age and working while B also at my age and still studying .
aku kenal A dulu before B .
A pernah propose aku jadi steady girlfriend tapi aku macam tak yakin, so aku tolak .
B tak pernah propose lagi .

sebenarnyaaaa , hati aku macam nak ke B tapi bila tengok kesungguhan yang A tunjukkan , aku jadi keliru .
A or B ?
tapi B tak de pulak usaha nak usha aku ke hape , aku je yang usha dia tapi dia macam L sikit .
tak pempaham .
adoiyaii ~

few days ago , I decided to go for C .
HAHA !
he's working and not at my age .
tapi C nampaknya macam takde harapan untuk aku tackle .
okay , yang ni , aku KIV dulu .

entah lahh , sebetulnya , aku belum ready untuk sebarang komitmen .
hehe ;D
tapi bila orang sekeliling mula bertanyakan hal pasangan aku , aku jadi tertekan .
cincin yang dah bertahun aku pakai pun jadi isu kot .
salah ke aku pakai cincin emas sesaje ?

chill lahh babe , baru 22 tahun , banyak masa lagi .
habiskan study dulu okay .
(penyedap hati sendiri )





A B C = aku yang usha bukan aku nak bajet hot aku ni ramai yang nak ehh .
kang ade plak haters yang komen kata aku perasaan .
aku yang tackle diorang bukan diorang tackle aku .
HAHA !





4 bantah cakap cikgu:

asyraaf munshi said...

mcm sye..sye ade usha rmai aweks..tp x thu nk pilih yg mner..uhuh smua cmel2 uhuh..

Ezy Chiaki said...

pilih D laaa..
hahakk..

Misshy Innz said...

@asyraaf munshi

pilih yang paaaaaaaaaaling comel !

Misshy Innz said...

@Ezy Chiaki

D tak wujud lagi . hahaha .