Meet This Blog In Facebook !

Friday, January 13, 2012

.cuti 3 minggu.


jom baca balik novel novel yang banyak ni .
geram kann ?
kalau belum baca , memang 24 jam ngadap novel .



*bear tu dari australia taw . dena bagi as a souvenir ;)*


cuti bermula sampai 7 Februari 2012 .
kdaa ~

1 bantah cakap cikgu:

zuk zuhaiza said...

hehe. kite pun dah beli 5 novel untuk di baca cuti 3 minggu nie. tak sabar nak abes exam. esok satu paper je lagi.

banyak okey ur novels. tapi banyak alaf 21 punye penerbitan erk?

tapi mostly kaki novel punye publisher best kan?

sedey banyak lagi novel best2 tak dapat miliki.

huhu. yang ade pun tak sempat baca lagi.