Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, January 4, 2012

.Saat Magikal bersama LipIce.


aku kenal lipice ni dari kawan aku .
dia yang ajar ape benda lipice ni .
sebelum ni , memang haram aku nak amek tahu pasal benda alah ni .

bibir aku kaler gelap .
sampai masa sekolah dulu , kawan aku kata aku smoking .
grr . smoking pun tak reti lagi nak kata aku smoking .

masa kat sekolah dulu kawan aku ada bawak lipbalm dia .
tah jenama apa tah .
tapi yang ada flavour .
aku pakai lepas tu aku jilat jilat .
HAHAHA !

bila dah habis rasa , aku mintak lagi .
sampai lah habis waktu sekolah .
bengang dia je dia .
hehe ;D

lepas tu , aku try pakai lipice .
first lipice aku pakai LipIce Sheer Color .
aku suka sebab dia tukar warna bibir aku dari gelap ke merah .
woahh !
menarik weyh !

in fact , until now I'm still using the same brand .
cuma hari tu aku tersalah beli , aku terbeli yang Sheer Color Shimmer .
hambikk kau , bershimmer shimmer bibir aku .
HAHA !

tapi after all , its okay ;)
bibir masih cantik dan bertambah cantik !

ibu ada bagi aku lipstick but aku tak pakai pun .
sebab lipstik ni tekstur dia macam tak cool .
and bagi aku , lipstick ni untuk kaum ibu je .
hehe ;)

tapi betul lahh , aku pernah dengar mak cik aku cakap "mah kalau takdo lipstick warno meghah , mah tak nak pakai do . lipstick mah mesti warno meghah"

faham tak ? bahasa negeri sembilan ;p



*basic mekap aku . LipIce Sheer Color Shimmer yang dah tinggal separuh*


nak tengok magic tak ?



magic kann ?
bibir pucat terus jadi comel bila pakai LipIce Sheer Color tuu .



kbai ! <3

2 bantah cakap cikgu:

nuraitul said...

betul-betul..pakai lip ice sje da ckup..pkai skit, merah juga..beside tak mahal pn kan..

Cikpuan rara said...

isap rokok.ichhh tak patot.hehehe.lip ice eh?nt nk bli lah.