Meet This Blog In Facebook !

Sunday, January 24, 2010

.saya.aku.kamu.awak.

aku pernah bace paper
pasal sorang artis yang menurut katanya
"bila saya belakon sy tak pakai tudung,sebab kalo berlakon pakai tudung ssh cari makan"
lebih kurang mcm tu la katanya
aku pun da x bape ingt
tp point dia tu laa

memula aku ckp ceni
'boleh plaakk macam tu'
pastu aku ckp kat diri sendiri
'kat u saya pakai tudung sebab rules kat u macam tuh tapi bila keluar saya tak pakai tudung sebab saya tak selesa and lama-lama saya akan nmpk selekeh sebab saya da rimas'





situasi kami samakah ?
hipokrit nya aku pada diri sendiri
^___^







at least aku ta hipokrit pada orang laen
*peace*

0 bantah cakap cikgu: