Meet This Blog In Facebook !

Saturday, January 23, 2010

.ikhlas dari aku,bukan bodek.

semalam kan ada orang singgah kat shoutbox aku
aku pernah nampak link dy kat arena blogspot ney
pernah pergi tapi tak sempat nak godek-godek blog dy

hari ni aku berkesempatan melepak sambil minum milo ais kat blog dy
sedap beb !
milo ais aku buat memang sedap
HAHA !
sampai membuat Encik Kanda tak sabar untuk menikmatinya :)

encik mimpi seorang penggitar (menurut beliau)
ade lagu sendiri
pergh ~~
memang syOk
di saat aku manaip ney
aku sedang dengar lagu "Andai Ini Mimpi Indah"
wee :)

encik mimpi blaja kat obersea weh
pandai2 :D

to encik mimpi.
all the best !
^__^





aha ! gotcha ! encik mimpi view aku dr negara ini :)



0 bantah cakap cikgu: