Meet This Blog In Facebook !

Friday, January 22, 2010

.forecasting.

Encik Kanda ada ckp nk smbung master pas abeh degree.
(oke.mesty r master afta degree.takkan afta sijil plak.esh.)
aku tade plan plak nk smbg master
macam tak berminat
baru mule degree pun,da rase nak give up.
damn kan aku ? tak kuat langsung. uh.

macam orang tak de masa depan pun ada aku ni
aku pun tak tahu pe aku nk buat sebenarnye
memang tak de plan hidup

penah gak aku duduk diam-diam pk masa depan aku
apa hasilnya ?
aku tido sbb pnt pk
HAHA !
eh tade-tade..
aku da come up dgn sedikit outcome

aku nak smbg master gak la macam encik kanda
tak adil la kan
nanti kawen, dia paling tinggi qualification dalam umah
tercabar beb
huhu ;p

skola = ayah sponsor
foundation = ayah+kerajaan sponsor
degree = ayah+nestle sponsor


aku nak keje pas abeh degree
aku nak smbg master dengan duet sendiri
or mungkin by time aku da kawen ngan encik kanda
jadi dia la yang nak sponsor kot
HAHA !
cukup la ayah sponsor pengajian aku dari 6 thn
dah la anak sulung
banyak songeh plak tu
huhu ;D

eh jap
aku nak keje ke ?
aku bakal grad dengan BACHELOR OF BUSINESS ADMINISTRATION
jadi aku nk wat business sendrik la
tapi kene keje dulu sbb nak cari modal
or again encik kanda nk sponsor ?
hehe :)
(dalam hati encik kanda: memang tak la aku nak sponsor)

business apa ye ?
nanti kite tgk market dulu k
blaja kasi abeh dulu
pastu nak trus kawen kerja




















encik kanda,ag 5 thn kita kawen ye.
pangg ! gatai ;p

2 bantah cakap cikgu:

oranglidi said...

wa syak lu jatuh cinta sama budak uia. so bila nak kenalkan dgn wa?

I n n z said...

slh weh
bkn uia
dy org lua
;p

lu jgn terkujat plak bile aku knlkn nt :D