Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, January 27, 2010

.ini paksaan.

nak maen. nak maen. nak maen.
aipp.
maen game la.

aku nak PAKSA korunk jOin
ahhh ! aku ta kire
PAKSA gak
kalo tak maen skali,tanak kawan sampai tahun depan (haaa..ugut neyh.taw takut.)

game ney senang je
aku namakan game ini '8 yang terpaksa'
name game pun dah best
kalo maen lagi best
kan ? kan ? kan ?
(bek ckp best.kalo tak,aku ugut lagi.)
cara bermaen :


Nyatakan 4 perkara yang anda suka,2 perkara yang anda tak suka,1 perkara pelik tentang diri anda dan 1 perkara menarik tentang diri anda.

4 perkara suka :

1.tido-aku terlalu mendambakan tido selama 18 jam.
2.makan-aku sgt suka makan nasi (tekak melayu ori)
3.maen air-lebih2 aer terjun.ta balik pun takpe. sggup kecut2 badan.
4.menulis-aku ade banyak koleksi tulisan sejak skola.

2 perkara tak suka :

1.menunggu dan ditunggu -aku akan gelabah n tak senang duduk bila org laen menunggu aku.aku akan jadi sepantas 125zr memecut di highway. sumpah!
2.keja dalam kumpulan- mencikkkk laaa !!!

1 perkara pelik :

1.monolog-aku suka cakap sorang-sorang dalam apa jua situasi

1 perkara menarik :

1.senang terjaga bila disentuh tyme tido expecially kat pipi. (kalo nk kejut aku bangun,sile guna pendekatan ini.)







senang kang ?
ta susah pun
ingat! ini PAKSAAN.
pastu korunk PAKSA 8 orang kawan tuk main game ni
gtaw dorunk yang korunk MEMAKSA dorunk men game ney
jadi aku nak PAKSA korunk-korunk yang TERPAKSA :

1.Nana
2.Oranglidi
3.Kuda kertas
4.Kak Hel
5.Cely
6.Hua Sheng
7.Rafiq
8.Razi

sekian.time kasih.

3 bantah cakap cikgu:

oranglidi said...

macam sedap game ni.. hm.. wa akan pertimbangkan walaupun ianya paksaan. keh3.

I n n z said...

tade2.
paksaan weh
haha

helena's said...

ciss pakse,,hikhik nt akak buat,best gak nih!