Meet This Blog In Facebook !

Saturday, January 23, 2010

.masih akif menaip.

i da bosan la
da x de activity untuk di buat

makan sudah
mandy sudah
download lagu sudah
dengar lagu sudah
tido blom (tak rase mengantuk)

nak bermesej dengan Encik Kanda,kredit da x de
i kan ngah recession skunk
jadi diam-diam sudah

jadi i amek langkah untuk mencoret kat sini
walaupun i taw rini je da banyak posting i buat
tapi ade i kesah ?
tade kn ? kn ?
HAHA!

semalam i balik uma tengok ade siper ala-ala crocs depan pintu
dalam uma ney si pendek sorang je yang suke pakai siper itu
tengok size pun kecik je
sah la dia punya
tapi yang i pelik and rase nak gelak
siper itu berkaler PINK
hell ape ntah mamat tuh beli kaler pink
bile i tanye nape kaler PINK
dia kate "unik"
i was like .... euww
PINK.
seumo idup i yang pompuan ney
tak penah ade siper kaler PINK
i agi suke pakai siper askar tuh
baru r macho
kn ? kn ? kn ?









hell mende aku cakap ber'i' bagai.
esh.
yuran kene bayar b4 5 feb
tapi duet i until now tak masuk-masuk ag
risau la
RM1127.50
sape nak sponsor ?

0 bantah cakap cikgu: