Meet This Blog In Facebook !

Sunday, June 14, 2009

.weyh2.


weyh2
aku rase aku da oke da weyh
haha !
da x tensen ag weyh
weeeeee ~~~
menari2 d atas katil
hehe ;)

thx sume !
^__^

catatan kaki : sape2 leyh tlg aku gtaw care nk bendung tgn aku dr trs menaep n3 yg byk dlm sehari ? ngee ~ purata sehari aku post n3 is 3-4. byk ouh weyh. kdg2 sampei 5 :p




4 bantah cakap cikgu:

GRuNGe said...

Inz, apa kata ko buat entry sehari 2, pastu ko schedule lagi 3 untuk hari2 mendatang. Tak pun, ko save draft dulu entry ko tu, pastu ko rasa nak type entry lagi, ko sambung dekat entry yang ko save tadi. 5 entry sehari, sungguh ganas jari dan minda anda.

I n n z said...

penah cube gak
tp x syok r
x suke r wat keje sekerat2
haha !

11 nyew care tok bendung mslh neyh
internet di rumah harus bermslh
haha !
kompom ta lincah ku mengupdate :D

Kuda Kertas said...

cbe ko kerat itu jari tgn msti konfem ko jrg apdet blog..hahaha..cbe2 save sket bnde2 yg ko nk smbur dlm blog ni..tp kalo ko rse bhgie ngn apdet yg b'tubi2 dlm sehari xpe r..xjd mslh..

I n n z said...

if kerat jari
how to make cuppies ouh ?
hehe ;)