Meet This Blog In Facebook !

Monday, June 22, 2009

.abaikan n3 ini.


kamu...
kita nk ckp ngan kamu..
kite nk cerita ngan kamu..
kite nak ngadu kat kamu..
sebab kamu je yg sggp layan kite..
kite sedih ouh..

kwn2 kate offer letter kua rini
kamu pon taw kan nape offer letter kita delay ?
kite en ta pandai mcm org laen
sbb 2 pointer ta cukup..
ritu tyme dpt taw result last sem
kite ngs
kite cite kamu kn ?
kamu je phm kite..
wpon kite ta pena jumpe
tapi kite suke cite kat kamu..

rini kita sedih ag kamu...
offer letter kita ta kua
kita tak taw nape
kita da ta larat nak ngs kamu
kite penat la dgn uia neyh
kite rase uia da x nk la kite jd student dye
kn sng if uia tulis kat result ritu dismiss bkn pass

kamu...
kita nak msg kamu
tp takut ganggu kamu
kite nk call kamu
tp tkt kamu tanak angkat..

kamu,kite perlukan kamu..
:(




6 bantah cakap cikgu:

sha89 said...

innz........even aku bkn 'kamu' yg ko mksdkn..aku xmo abaikn entri ni..

jgn cmni innz...saba k...nnti kuar la result tu..

xmo sdih2....:)

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Ololo...sian kamu.Sabar ek...semua itu ada hikmah.

Jangan bergantung sgt pada manusia...Allah sentiasa ada untuk kamu mengadu.Kan? Kan?

dude said...

aku rasa deme salah tulis kot...;)

oranglidi said...

haha

helena's said...

aduhai sedih la pulak dik..

sabar ye,,dugaan tu..

♥chentaMAYA™ said...

banyak2 sbr!