Meet This Blog In Facebook !

Monday, June 22, 2009

.sama kah ?,

aku ta suke membace
jadi aku ta phm satu pe pown sal ekonomi
bile aku bace buku ekonomi
otomatik aku tdow
sampai skunk aku ta taw pape sal ekonomi
aku adelah seorg pelajar ekonomi yg teruk
muahahaha !

cuti aku berbaki 2 minggu
WHATTTT ??!!
cube tanye aku
pe yg aku da berjaya kecapi selama aku menganggur di rumah
selaen bosa an diri ??
cepat la tanye...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
1.aku berjaya ade biznes sendrik ! yeay ! wpun ta seberapa hebat mcm org lain nyer biznes tp aku vangga kOwt ! hehe ;) xde la aku dok uma porabeh boreh yo.. oke. itu korunk sume taw. haha !
2.aku semakin mls kemas bilik sendrik sbb aku pk aku sorang je dok kat c2. tade possibility org nk dok bilik aku. jadi,bilik adalah bersepah. wahaaha !
3.aku berjaya menghilangkan segala memori tentang pelajaran ! oke. ini bahaya. tak pe. t nek sem,aku blaja ah btl2. ngee ~
4.berjaya membuat sesuatu yg aku tak minat. drive a car ! even aku ta lulus at least aku taw how to drive a car on the road :D
5.kurangkan activity sosial. bile dok dirumah,aku adalah malas tok kua. sbb MALAS lah. tu je alsan aku ;p
6.turn to positive. lepas aku cuti ritu,mak aku suh aku pakai tudung bila kua. ini bukan soal rela/paksa. aku sedar tanggungjawab aku. and aku rase cukup la dOsa aku tanggung. wah ! hebat ustazah neyh.eheh ;p aku on/off pakai tdg oke. sbb tuh kat cni maseh ade pic yg ta bertdg. sesungguhnya aku miss my damn free hair tyme. huhu ;( kalo kua kat area2 umah aku neyh,aku ta pakai tdg, baju pon lgn pendek. tp aku ta penah kua pakai suar pendek. kalo kua jln2 jauh dr uma,baru aku pakai tdg.. ouh. aku pakai shawls je. tdg tuh leceh r pulak. nk gosok bagai. haha ! aku rase aku kondifen ngan diri bila pakai tdg weyh. al maklumlah aku kan minah wantupai (bak kate abg dude ;p). if nek mtr ta pakai tdg. rambut serabai kOwt. take time plak nk tgk rambut bagai. pakai tdg tak kesah hal rambut serabai bagai. kahkahkah. :)

in a nutshell,my holiday is meaningful and i'm satisfied ! with a biggg smile ^___^
clap2 ramai2
;)



9 bantah cakap cikgu:

oranglidi said...

haha.. 2 minggu agi?

bagusla achivement lu kat umah.. congrat wa ucapkan.. lagi2 dengan blog novel tu.. best..

(wa abih kedit)

I n n z said...

best sbb ?
oranglidi=aish ?
haha !

ceLy. said...

pningkatan positip. :D

helena's said...

lama tuh coti..nt balik uia bwk kite cupcake eh,ehe

Dakjaat™ said...

tapi bile ko dah kerja nanti .. baru ko akan minat balik kat ekonomi.. sebab gaji ko pun ada kait mengait ngan tahap ekonomi negara kite.. heheheheh!

I n n z said...

cely : hehe :D

kak hel : oke2 :p ngee ~

dakjaat : wahh !! tanak minat eko. ta suke3 ;)

♥chentaMAYA™ said...

rlx!sab0 k~
hee~

dude said...

weh bile masa aku cakap macam tu.
memandai loe...;p

ko miss satu mende.berapa byk game ko kalah? kah kah kah

malam2 kalo nampak minah bawak wantupai tak pakai tudung seriyes aku takut.nape ye?hoho

I n n z said...

mesty sbb rmbt dye panjang en
then tebang2
hahaha !