Meet This Blog In Facebook !

Thursday, June 18, 2009

.rase2 korunk ?.


sticky mOde for a week. new n3 kat bwh n3 ini ;)


aku rase nk private blog ouh
tp korunk ade hak tok banteras keinginan aku ini
jd suarakn pendapat anda di voice out !
eh silap
taipkn pendapat anda di sini
sile nyatakan sebab2 relevan mengapa aku ta yah private blog


ini kerana ku rase ade yg muak ngan blog aku
mybe saket mate kot
sbb itu rame followers angkat kaki
haih ......




24 bantah cakap cikgu:

Nur Farhana said...

Nape nk privatekan blog? Nnt mrundum laa industri berblogging di malaysia ni.. Kamu kan blogger hyperactive.. Ish3.. Takmo laa sesedey.. Akak skunk pn sdg mngalami krunduman.. Hik hik hik.. Tp wat bodoh jek.. Asal dpt mnulis, membebel.. Sbb tu jek yg wat akak release tension.. Huhu..

Pikir2 kan ok dear.. Majulah brblogging utk negara.. =)

nadd said...

emmp..
nad sbenanyer tga away niy aw..
tp sbb nad syg innz, drop gak comment kt entry gegak gempita niyyy... hehe..

heyy, mwajok ke nk wat pvate blog?
law innz pvatekan, cmne nk pomote cuppies yg comellll tu?
x yah la eaa?

tp law nk pvate, jdkan nad sebagai pembaca lg oke? hehe...

sha89 said...

laa...xpyh la buat private innz...

sape2 yg xmo baca/muak/boring xyh la baca....bia org lain yg setia baca je baca blog ni...tul x?

klau nk puaskn ati smua org..agak2 leh mletup kpla otk kite ni :)

I n n z said...

kak farhana : huhu.. blogging leyh majukan negara ke kak ? hehe ;) salu jew blogger kene saman. waaa.. takutt ~ ;D

nadd : nadd sy innz ? weee ~ diriku begitu berharaga. haha ! cuppies da ade blog sendri ouh :D

sha89 : ngee ~ maceh yew sudi bace blog sengal keledek nyh :D

SHUKRI SALIM said...

ishk!!
tak yah la nak private2..
innz kat da best...
tak yah la nak private..
sape yang nyampah tuh biarkan jerk!!

Mizz Faraheen said...

ala...
pesal prvt..
x bez r...

aduka said...

private? xyah kot..
follower cabot? hm.. ada sebab la kot..

1 thing, dlu sy spt kamoo.. 1 ari lbh dari 2 entry.. sy tgk kamoo pn lbh krg.. maybe tlalu speed..

another thing, kdg2 layout kemas org lebih suka berbanding berserabut berserabai..

1 more thing, krgkan cerita emosi.. emosi terpimpin xpe.. hahaha..

last thing, truskan menulis ikut sedap hati kamoo.. tp biar relevan..

oke, usahawan muda? =)

Kuda Kertas said...

ala..spe yg x ske 2 pi lntk mereka r..aslkn berblog ni dpt memuaskn dri sndri suda..yg tukang baca pkara no 2..rilek2 suda..aku akn sokong blog ko wlupon kdg2 isinye merepek meraban..hehehe..guro2..

I n n z said...

shukri : muahaha ! da best kah ? ngee ~ akn ku pk kn yerw :D

farah : x best ek ? alaa.. best laa :)

aduka : hehe.. mmg sy tulis ikut sedap jew. ade rase cokolat ag. ngee ~ :D oryte2 !

kuda kertas : bkn kdg2 tp selalu. kahkahkah ;p

dude said...

ini pendapat sy..
mungkin banyak kekurangannya..
tapi mungkin boley bagi sedikit idea pada anda..

1. paling2 diorang tak suka ialah en3 emosi dan kesedihan.yes diorang akan baca tapi diorang takkan komen biasanye.kalo nak buat en3 emosi pun biarlah dalam sebulan hanya sekali..
orang baca blog sebab nak hepi n release tension..bukan untuk makin bersedih dan mellow...;)

2.apa guna en3 byk kalo takde point dan tak menarik?so satu en3 sehari dengan penuh makna sudah cukup pada sy..frankly, orang tak suka nak klik blog kita selalu kalo dia tahu en3 kita tak menarik mana..;(

3. menulis blog bukanlah untuk orang lain baca dan memuaskan hati diorang..tapi lebih kepada meluahkan perasaan dan ingin kongsi perasaan itu dengan pembaca...nak kongsi pun kena agak2 jugak..jangan muntahkan pembaca dengan penceritaan yg melampau..sederhana tapi menarik sudey...;)

fikir2kanlah dan selamat berblog..;)

dude said...

lagi satu kebanyakkan org tak suka dengan comment moderation nih..

n lagi satu kalo boleh, untuk comment ni anda buatkan pop up window...senang orang nak semak blog kita semula..kurang kena klik...;)

genial said...

salam kenal :)

helena's said...

napa nak private kan??de org buat kacau ke??

takyah la..org len suke baca,,

I n n z said...

dude : apa itu pop up window ?

genial : salam knl juge :)

kak hel : ade ke org suke bace ? muahah !

rizz said...

alaa asal la nk pvt2 ni

aken_surf said...

xyh ar nn private blog nih...alah sabar ar...akupn...aku lg ar,siap kne kutuk lg dgn org2 opis aku...sabar eh...truskn mem blogging secara umum

atok said...

blog bukn tuk tatapan umum ke?
so tuk ape private kan?
eheh

I n n z said...

abg rizz : saje gedik2 :) hehe

aken : ngapain mesty kutuk2 segala ? lol. dush opismate mu itu ;p

atok : private tok privacy. haha!

GRuNGe said...

Innz, apa kata ko tak perlu private blog ko ni. Apa ko perlu buat adalah, create satu blog baru private untuk ko saja. Pastu, leh la tangan ko menaip entry bebanyak disitu dan selang seli dekat sini. Jadi, orang tak perasan sangat blog ko ada 5-7 entry satu hari. (Aku tak perasan pun Innzz-menipu sungguh ayat ini)

I n n z said...

cene kalo sy terlupe akan blog ini ?
haaa..

tehais said...

Innz,

biaq pi la kat depa kalu depa tak puas ati dgn blog ko..

kalu ko private kan ko nye blog maknanya ko menangkan keinginan depa tu..

Dengan ini,aku pun nak halau langau2 yang ado..

shuhhh!! shuhh!! shuhh!!

Nyah kau dari sini!!!!

hehehehe

P/s : Jangan private ye :)

dude said...

kamu klik dan keluarlah window lain..
sekian tengkiu.;)

I n n z said...

dude : ouh. how nk wat tuh ?

dude said...

customize > settings > comments > Comment Form Placement

check yg ada tulis pop up window..