Meet This Blog In Facebook !

Friday, June 26, 2009

.kemuncak klimax.

vunguk je tajuk
hahaah !

1.



letakkan logo award ini di blog anda.
da letak da ;)
anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.
aku da x taw nk pass kat sape ouh ;)

pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui backlink dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda.
informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.
berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.

credit to :http://celywaly.blogspot.com

2.




nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini

kak aida yg bermata sepet2 gituww ;p
baik ouh ;)
ta suke en drive kete manual.. hehe ;)
dok area2 uma aku jer. tp ta taw kat ne ;p
kekasih hati bername encik A ;D


setiap blogger mesti nyatakan 5 fakta/hobi diri sendiri,sebelum memilih penerima award seterusnya

5 FAKTA

--> malas <--
--> rajin <--
--> makan <--
--> pendek <--
--> gemok <--

5 hobi

bertenet
berblog
bermespes
bertagged
berfrenster

pilih 5 penerima award then describe tentang mereka

abg edan ;)
kak farhana ;D

credit to : http://aidashera.blogspot.com


1 bantah cakap cikgu:

Farhana said...

Kih kih kih.. Maceyy atas award anda adik comeyyy.. Hehehe.. Woit edan.. Tahniah kat hang jugak.. Huuhuu.. =)