Meet This Blog In Facebook !

Saturday, May 5, 2012

.without pictures.

well , cable handphone telah berjaya dijumpai oleh Aliff , adik aku .
dia bersembunyi di rumah rupanya .

banyak gambar aku nak share , tapi INTERNET NI SUPER L .
macam biasa , entry kali ni takde gambar .
okay , boleh nangis sekarang .
eh , kenapa nak nangis ?
HAHA !

sebelum tu , entry kat bawah ni aku nak test sama ada bullet aku cantik ke tak jee .
tapi ternyata ia masih default bullet .
heheheeee ;D

suppose hari jumaat adalah hari di mana aku bangun lewat tengah hari .
tapi semalam , aku bangun awal pagi sebab ada discussion .
discussion habis pukul 12 sebab computer lab dah nak tutup sebab dah lunch hour .

lepas lunch , aku bantai sambung tido sampai pukul 5 petang .
HAHA !
heaven betul tido petang ni ;D

aku bangun cuci muka , gosok gigi , siap siap untuk kelas cooking .
last class okayyy .
niceeee ;D
lepas ni boleh balik rumah after kelas pada hari khamis .
yippi ~

hari ni tak masak .
kitorang buat makan makan je .
makan nasi hujan panas .
tapi kari daging dia kurang kick .
tak rasa kari .
gua rasa manis =.='

dah rezeki , makan je lahh , banyak bunyik plakk .
kitorang makan dalam pukul 6 petang macam tu .
awal gilaaa dinner aku .

lepas maghrib , ada discussion lagi .
practice untuk presentation BM pulokkk .
habis discussion , perut rasa lapar .
nak makan , cafe dah tutup .
aku dok fikir fikir nak makan apa .

aku tengok maggi kat atas rak ada banyak lagi .
milo pun banyak lagi .
tapi aku nak sumthing yang kenyang .
macam ayam goreng ke .
err , ayam goreng kenyang ke ? ;p

last last aku beli roti kelapa je kat kiosk .
tambah dengan aiskrim tropicana sebatang .
yum yum ;D

pada pukul 135 pagi , aku baru habis makan maggi kari , secawan milo dan sebiji roti kelapa .
okay , kenyang .


erkkkkkk *bau maggi kari*







nak sambung baca blog orang .




kbai <3


0 bantah cakap cikgu: