Meet This Blog In Facebook !

Sunday, May 6, 2012

.hari yang bosan.

kenapa tah aku tak rasa nak balik this week .
padahal bukan ada pape pun .
aduhhh ~ bosan sial seharian terperap dekat bilik tak buat apa .
asyik tido makan je .
grrr

nasib baik internet ada hari ni .
boleh lahh aku layan laman sesawang yang bersawang sawang .
tu yang update entry banyak rini .
HAHA !

tapi as usual , kat fb harini tak meriah macam weekdays .
sume pun cuti fb jugak .
aku je yang ngadap fb dari pagi sampai malam .

BOSAN weyhh .
haih ~

rasa SANGAT MENYESAL tak balik rumah .
kalau tak , dah boleh attend banyak kenduri harini ;'(
kalau tak , boleh gelak geguling dengan adik adik .
takde lahh bosan macam hamjad je hari ni ;'(













bosan
bosan
bosan
bosan
bosan
bosan
bosan
bosan
bosan




kbai <3

1 bantah cakap cikgu:

MrS LoLiPoP said...

hehehe . CHILL kay ? ;)