Meet This Blog In Facebook !

Thursday, May 31, 2012

.dah pandai sekarang ye.

*lagu I like it like that kedengaran*

Ahmad calling

Aku : haluuuu
Amad : hello , kat mana ?
Aku : uia . kenapa ?
Amad : alaaa , ingat kat seremban .
Aku : kenapa ? nak ajak tengok Men In Black ke ? Hahaha ..
Amad : amboi , dah pandai sekarang ye , dulu aku ajak , manjang tolak , sekarang , dia yang offer diri eh .
Aku : hahaha . kann , aku dah pandai sekarang ni bang .
Amad : ye laa ye laa .


amad ni memang suka tengok wayang .
sejak sejak dah kerja ni , boleh kata every month ajak aku tengok wayang .
memula aku follow je sebab dia yang bayo .
tapi lelama aku naik malas sebab aku bukan kaki wayang pun .
HAHA !

tu yang dia kata aku asyik tolak je .
tapi memang iye pun .

masa bulan 1 beria cakap dengan dia , "nanti bulan 4 belanja tengok Titanic 3D eh"
last last aku pergi tengok dengan shara .
HAHA !
kesian kau bang ;D


rasa macam dah bertahun plak tak tengok wayang dengan dia .
nanti cuti , aku nak ajak dia tengok wayang laaa .
lagipun dah lama duit dia saving dari belanja aku .
kah kah kah .











kbai <3






0 bantah cakap cikgu: