Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, May 15, 2012

.sana sini situ there.

last week , aku balik rumah , aku balik tengah hari khamis .
sampai seremban lepas zuhur macam tu .
syok gile ahh dok rumah lelama .

dapat jumpa qayyum , budak handsome .
hari jumaat tu aku ajak ibu pergi rumah atam .
aku nak tengok qayyum .
rasa macam dah bertahun tak jumpa budak handsome tu .
rinduuuu haaa walaupun dia belum kenal aku siapa .

biasa lahh , baby , mana nak cam orang sangat .
lagi lagi muka yang 3 bulan sekali baru nampak muka .
qayyum dah pandai jalan dah .
comel ;)
sebijik muka ayah nya .

walaupun dia beza 4 tahun dengan kakak dia , tapi muka sama macam kembar ouh .
kuat betul gen ayah dia .
kikiki ;D

dia bakal setahun pada 31 may ni .
masa aku sampai , tengok muka qistina monyok je .
rupanya dia jeles sebab orang asyik layan adik dia je , orang tak nak kawan dia dah .
ibu aku tegur dia , dia boleh perangai pulak .
marah ibu balik .
HAHA !
agak agak aku kekecik macam tu ke eh ? ;p

sebenarnya aku mengidam nak makan kek batik .
HAHA !
lepas balik dari rumah atam , malam tu , aku pergi Family Store beli bahan bahan nak buat kek batik .
ibu balik je tengok dalam peti ada kek batik .
"siapa pulak buat kuih ni ?"
boleh kata 80 % of the cake , aku yang makan .
macam tak boleh nak berhenti mengunyah kek batik .
pehhh , mengidam punya pasal .
HAHA !

hari sabtu , time aku tengah layan fb , ibu bagi aku roadtax motor , otomatik teringat yang lesen aku expired 13 May .
ohmaii ~ sabtu tu dah 12 May , ahad pos office tutup .
al kisahnya sekarang lesen tu takde kat aku .
ibu suh tinggalkan kat rumah .
dan sekarang aku tengah berkira kira sama ada nak balik rumah atau tak minggu ni .
sebab hari isnin aku ada 2 final exam iaitu Tilawah dengan Marketing .
kalau aku tak balik , bermakna , aku akan jadi penunggang motorsikal tanpa lesen sampai 8 Jun .
kalau balik , aku takkan study .
bukan kah adik adik lebih menyeronokkan daripada buku ?
HAHAA !




51 % - mungkin aku tak balik .
jadi ?














lesen agung lahhh saya .
HAHA !











my final exam starts on 21/5/2012 until 7/6/2012
wish me luck !










kbai <3

2 bantah cakap cikgu:

Hanna said...

gud luck exam.anyway..main dengan lagi syok kot.HIHI:D

:atynhanEey: said...

gud luck yew .. :P