Meet This Blog In Facebook !

Friday, March 8, 2013

.that was before.

dulu aku selalu cakap , aku nak suami yang berkulit putih sebab aku kulit gelap .
aku tanak kalau aku dgn hubby gelap , anak anak akan salahkan aku bila diorang besar nanti .
aku tanak anak anak aku down bila diorang rasa diorang tak cantik/handsome .
macam yang aku rasa sekarang .
ouh like seriously , aku tak berani nak kawan dengan orang sebab aku rasa aku sangat tak cantik .
lack of confidence ;(

aku cakap kat ibu pasal warna kulit ni tapi ibu gelak je .

dulu aku cakap aku nak suami yang kurus .
tapi lepas tgk mista macho buat kali pertama , aku rasa nak tuka taste .
nak yang taff taff .
baru nampak macam lelaki sikit .
HAHA !

dulu aku cakap aku nak suami kaya .
so lepas kahwen , aku boleh goyang kaki je .
aku rasa semua pompuan pun nak kawen dengan lelaki kaya kan ?

tapi sekarang dah lain .

aku rasa lelaki kulit cerah ni macam high maintenance .
silap hari bulan , aku punya mekap semua dia bantai pakai .
HAHA !
dan aku tengok lelaki yang kulit hitam manis ni sumpah sweet !
rasa macam , "macho gila kau bang" .
erk .

so far , ada dua orang ex aku yang badan chubby .
dulu aku tak suka orang badan chubby sebab fobia dengan bau peluh .
tapi both of ex sangat lahhh wangi .
nak nak yang baru lepas mandi .
aku memang suka gila bau fresh water .
bila kua dating tu , bau dia sangat menarik perhatian deria bau aku .
"pakai perfume ape ek ?""tak pakai pape""tapi kenapa wangi ?""bau sabun kot"
gosh ! berapa liter sabun kau pakai masa nak dating dengan aku ni ?
HAHA !
so otomatik aku rasa , lelaki yang kurus ni tak best !
yang taff taff pulak macam gergasi .
heeee ;D

aku dah tanak lelaki kaya .
risiko tinggi .
chances dia nak kawen banyak tu ada .
scary okay .
takpe lah susah pun , aku memang niat nak kerja , lepas tu bukak bisnes .
Insya Allah kalau ada rezeki .
takpe lah , aku bantu hubby cari rezeki untuk keluarga .



sweet kan aku ?
tetibe ;D




kbai <3


1 bantah cakap cikgu:

Pelangi Chinnta said...

hahaha.sayaa punn terfikir begituu gakk.lelaki kulit puith taste dia tggi.btw,alhamdulillah,dapatt bf tak pandang warnaa kulit.laww punn kulit sayaa sawa mtangg,dia leyh terimaa.n diaa sangatlahh putih berbanding sayaa.apa2 punn semenyee sudah ditentukan oleh Allah.kita hnya mampu berdoa dkurniakn pasangan yang baek.^_^..