Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, March 12, 2013

.sebab pakai eyeliner.


kalau mak mak cakap CELAK , anak gadis cakap EYELINER .
fungsi nya sama je .
cuma telah di upgrade kan ke lebih modern .

aku jarang pergi kelas pakai eyeliner .
sebab aku selalu je menguap dalam kelas .
pastu mata berair , mula la nak kesat mata je .
kang comot pulakk mata kita .

tapi kalau aku pakai eyeliner ke kelas ada 2 sebab je :


  1. gedik
  2. mata bengkak sebab nangis


well , aku kan memang anak gadis yang cengeng .
keje nak nangis je .
pantang ada yang tak kena , mula lah nak banjir je mata ni .
buat orang rasa nak lempang je pipi tembam aku ni .
HAHA !

aku suka je selca before pergi kelas .
lambat cene pun , aku mesti klik klik tangkap gambar .
hobi tapi tak kacau orang eh .
pastu hehari tukar gambar kat bbm .
HAHA !



*gambar hari isnin . tak pakai eyeliner*


*gambar hari selasa . pakai eyeliner*

aku pakai eyeliner sebab menangis .
aku bangun tido tengok mata suda bengkak .
aiyoo , cannot be .
even bangun lambat , aku tetap tonyoh jugak eyeliner kat mata .
kang orang nampak lah mata aku bengkak .
kantoi lah kita nangis kan .
takkan kita , insan yang lemah ni kene tumbuk pulak .
HAHA !




maka , itu lah sebab kenapa saya ber eyeliner ke kelas hari ni .
bukan sebab nak poyo tapi sebab mata kita bengkak .
wuuuu ~


dah ! jangan tanya kenapa kita nangis .
kang kita nangis lagi kang .











kbai <3




3 bantah cakap cikgu:

SyAmSuL AnUaR said...

cntk, comel, kiut dll..(^^)

Cik Pipi said...

hehe . me aceh ;)

nur fatin farahain said...

salam akak.. sye dh lme follow akak.. akak leh x follow sye lik..ni blog sye www.brokenemerald.blogspot.com