Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, March 20, 2013

.borak borak rindu lahh sangat.


Me : awak, agak agak dah lama ke baru lagi wallet awak pakai ?
Him : entahlah .
Me : lama lah eh ?
Him : saya tak suke sangat pakai wallet ni .
Me : alaa , nanti saya beli awak tanak pakai pulak .
Him : nak beli buat apa ?
Me : hadiah birthday awak ritu laa .
Him : dah lama dah lepas , tayah lah .
Me : nak jugak !

nanti aku nak tanya ibu lah pasal hentak kaki masa kekecik .
sejak akhir akhir ni aku asyik nak hentak kaki je .
perangai mende tah .

Me : awak , tadi kite tengok kat groupon . ada deal ke redang . tapi RM730++
Him : sy oke je. kan awak yang belanja .
Me : mana ada .
Him : awak dapat tiga ribu lebih kan ?
Me : haha . ada orang tengok facebook saya . ingat tak tengok .
Him : heheheee .
Me : yuran seribu lebih , tinggal 2 ribu lebih je kat kite . pastu nak beli kek awak , hadiah awak , suprise untuk awak lagi .
Him : nak buat apa semua tu ? tak payah lahh .
Me : nak jugak ! tak kira .
Him : okay okay okay .

semalam aku terjaga pukul berapa tah , aku tengok dia update status dia nak ke langkawi .
lepas tu aku bangun , dia bbm cakap "morning. sy ke langkawi taw"
aku pun mamai mamai reply "morning. drive safely"
rupanya dia pergi naik flight .
okay =.='

Me : saya ingat awak drive pergi langkawi . beria saya wish drive safely . rupenye naik kapal terbang. malu saya . kenapa naik flight pulak ?
Him : eh , kan saya ada syarikat penerbangan sendiri .
Me : air asia ? tu tony fernandez punya .
Him : awak tak taw ke tony fernandez tu siapa dengan saya ?
Me : sedara awak pulak ke ?
Him : ishh , kawan , dia tu kristian , saya ni islam .
Me : ye ?
Him : ye .

untung laaa dah ada kapal terbang sendiri pulak .












cuti cuti cuti cuti .




kbai <3



0 bantah cakap cikgu: