Meet This Blog In Facebook !

Monday, March 4, 2013

.some random good news.

sabtu minggu lepas (23/2/2013) cousin sayang cemolot masa kecik dah selamat ditunangkan dengan seorang jejaka pilihan beliau .
dulu bercinta dengan orang lain .
bagai nak rak tapi dah tade jodoh kan .
hehe ;D

cousin ni lahh yang kenalkan aku dengan pakwe pertama .
hiks ;D

sabtu lepas (2/3/2013) cousin sayang dah selamat dinikahkan kat skudai, johor .
yeay dah jadi laki orang .

family aku tak pergi sebab ibu kata jauh .
tak larat nak pergi .
so dia handle rombongan kampung je hari ahad tu .

ahad pulak (3/3/2013) kawan sekolah selamat jadi tunang orang .
aku tak dapat pergi sebab kesuntukkan masa .

ahad minggu ni (10/3/2013) kawan baik masa sekolah bakal disandingkan .
actually kawan ni keje kat tempat aku praktikal ritu .
memang nak pergi sebab nak jumpa kakak kakak office .
rindu ;(

tapi aku dah tak larat nak balik semban .
sebab sem ni kelas sampai petang jumaat .
lepas tu rushing balik semban .
dok umah tak sampai 48 jam dah balik uia balik .
penat tak hilang lagi .
ingat nak ajak dia tapi dia nak pergi tioman pulak .
maka , bersedihlahh aku .
sobs .

tahniah untuk semuanya .
majlis aku masih belum nampak bayang .
gelap je lagi haaa .
suh aku kumpul duit dulu gak eh .
beli banglo , audi , bukak kedai kek sampai ada 32 branch baru boleh kawen .









kbai <3

0 bantah cakap cikgu: