Meet This Blog In Facebook !

Monday, March 18, 2013

.drama lewat petang.



Me : awak , kite demam .
Him : alaa , baru demam .
Me : awak nak tak demam kite ?
Him : demam dulu .
Me : amik lah , kite nak exam ri rabu ni .
Him : esok baik la tu
Me : kalau esok tak baik cene ?
Him : baik , mesti baik punye .
Me : kalau tak baik cene ?
Him : baik 

kalau demam je mesti cari dia sekarang .
sebab nak bagi kat dia .
sayakan student , byk quiz , exam , assignments yang kene settle .
mana boleh sakit .
*boleh pakai tak alasan tu ?*

malam tadi , before tido , aku start batuk batuk .
bangun pagi , batuk makin teruk .
sakit tekak oi .
rasa kene gesek dek tar .
kat kelas , start bersin bersin .
like 5 6 kali berterusan satu sesi .
bersin pun sakit tekak .

balik kelas , singgah klinik jap .
sementara gagah lagi kan , pergi la klinik .
ramai pulak orang kat klinik .
aku ajak yana balik .
tak sanggup rasanya .
mahu sampai maghrib aku tunggu .
jadi , tade lah ubat sekarang .

badan dah start seram sejuk .
tadi mandi , suda gigil gilgil .
tak boleh jadik ni .


tak boleh ke demam next week je ?
aku cuti kot .








kbai <3






0 bantah cakap cikgu: