Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, January 15, 2013

.teruja jumpe laut.


entry kali ni nak tunjuk gambar muka aku je .
yang tak bape nak cun .
sebab risau korang lupa muka tak cun aku ituwww .
HAHA !

ada cerita tapi internet ni lembab hamjad .
nak upload gambar pun sehari .
ni je yang lepas ;'(

aku buat part lahh .
tade lahh kosong je kan blog ni .



*muka awal pagi . baru je gerak dari rumah nak ke Port Dickson*


*muka teruja nampak laut depan mata . aku suke laut okayy even aku tak pandai langsung berenang ;'( adik adik aku semua dah tanak mandi laut . aku je yang setia mandi laut walaupun dah umur 23 tahun . ehh like I care . HAHA !*


*itu ibu dah ayah saya yang sedang tengok air laut pasang *


*gambar ni yang aku post kat twitter . punye nak nampak background laut tuu .HAHA !*



cerita lain , tunggu next entry .



kbai <3


1 bantah cakap cikgu:

kasih said...

terubat rinduku menatap gambarmu. ceh, statement aku. haha.