Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, January 23, 2013

.rosak.

hari pertama balik bercuti , aku timbang berat aku dah below than 60 kg dah .
kemain suka lagi sampai sume orang aku bagitahu .
terima kasih kepada minggu exam yang berjaya membuatkan aku makan sehari sekali je .
itu pun makan lewat petang dan menu nya tak berapa berat .
aku dah tak order nasi goreng dekat cafe .
its either aku makan bubur or chicken chop .

cuma bila kua dating dengan dia je aku makan McD dalam kuantiti banyak .
HAHA !

tapi sekarang aku rasa berat dah cecah 60 kg balik .
dah dekat 2 minggu cuti , tak pernah lagi aku skip makan nasi setiap kali waktu makan .
breakfast nasi lemak (menu ini sumpah tak boleh nak elak. favorite) , lunch makan nasi berlauk , dinner nasi goreng , supper lagi .
nak nangis pun ada tapi makanan tetap ku sumbat ke mulut .

mak cik aku pun cakap badan ni sekejap kurus sekejap gemok T____T
setiap kali bangun pagi , aku memang berazam tanak sentuh nasi .
tapi bila lalu kat meja makan , ada nasi lemak , terus aku mandi dan hadap makanan itu .
niat sudah karam di dasar lautan .

lagi satu hal , aku perhati sabun muka tu macam dah tak lut kat aku .
mungkin salah aku sebab berhenti pakai ritu .
sebab jerawat hari hari plak naik .
tak nak comel pulak yang naik .
semua nyaa besar , naik sekali kembar .
perghhh .

kawan aku tegur asal teruk sangat muka aku .
T____T
tapi nak buat macam mana . 
redha je lahh .



aku bosan dok rumah sekarang .
hurmm ..




kbai <3




2 bantah cakap cikgu:

oranglidi said...

uih, leh berubah2 ye? mmg payah nak maintain. jage kesihatan tu yg pntingg.

Misshy Innz said...

OL : baik ;)