Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, January 9, 2013

.no comment.

Him: nak makan ape ?
Me: not McD. Sebab semalam dah makan .


(After few minutes)

Him: dah kul 1030 ni . Kang nak g McD lagi . Cepat cepat .

(Seminit kemudian)

Him: nak makan ape ?
Me: nak ayam goreng spicy one set dengan aiskrim oreo
Him: okay


Ke McD drive thru je akhirnya . Macam jilaka je perangai aku . Bajet tanak McD sebab dah makan semalam tapi beli banyak jugak . Siap mintak McFlurry lagi . Sabar je lahh dia uh . HAHA !



Kbai <3



Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 bantah cakap cikgu:

Nur Emilya said...

Huhu, lamanya tak makan dah. Huhu, enjoy!

Rara Nasiha said...

Lama kita tak jengah ke Mcd.

Penguin Gebu said...

kalo dapat prosperity, hurm nyum nyum

Penguin Gebu said...

kalo dapat prosperity, hurm nyum nyum