Meet This Blog In Facebook !

Thursday, January 24, 2013

.instinct ?.

malam tadi before tido , aku teringat teringat kat Langkawi .
best nyee .
nak pergi lagi T____T

lepas tu aku main game .
tetibe lampu bb aku kua kaler merah , pastu baru muncul nama dia kat skrin .
aku tengok jam "dah pukul 1 pagi kot . takkan tak tido lagi ?"
selalu dia uh pukul 12 dah offline .

Me : kat mana tu ?
Him : dalam kereta .
Me : Dari mana ?
Him : Klang .
Me : nak ke mana ?
Him : Langkawi
Me : ARGHHHH !! NAK IKUTTTTTTTT .
Him : aaaa cene nak ikut ? dah sampai perak dah ni .
Me : nak ikuttttttt , nak ikuttttt *cakap kekuat macam orang nak nangis* patut lahh org teringat kat langkawi , upenye awak nak gi langkawi . nak ikutttt

bla bla bla , dia bagi banyak gila alasan .
HAHA !
aku dah diam diam je .
merajuk kekonon ;D
padahal tengah fikir coklat apa nak suh dia belanja sebagai denda .

Me : nak daim ! 2 paket .
Him : banyak nye .
Me : tak kira , nak 2 jugak . pastu nak kisses almond tu .

bla bla dia cakap pasal cukai la apa laaa .
merepek je .
tumbok kang .

sape suruh pergi langkawi tak ajak .
tahu tahu dah sampai perak .
grr .
mencik !


tak beli coklat , siap lahh .



comel kan ugutan aku ?
hehe ;D








blerghhh .





kbai <3





2 bantah cakap cikgu:

kasih said...

langkawi duty free kot. ---> ayat pemastautin di langkawi.

Misshy Innz said...

kasih : aku taw langkawi duty free . geged je dia uh nak bercukai bagai . haha .