Meet This Blog In Facebook !

Friday, January 25, 2013

.kenapa tanya macam tu ?.

aku guna nama Cik Pipi dekat bbm aku .
nama ni Amin yang bagi .
tapi dia panggil aku Cik Pi je ;D

Me : awak , Cik Pipi baik tak ?
Him : baik
Me : Cik Pipi garang sangat ke ?
Him : takde lah
Me : Cik Pipi gedik tak ?
Him : tak jugak la . nape tanya macam tu ?

first time aku jumpa dia , dia cakap ceni "tengok gambar kat fb , comel lahh jugak dia ni . tapi bila jumpa , nampak garang sikit"
aku macam okayyy .
bukan dia je cakap cenggitu , ramai lagi .
jadi aku memang dah biasa .
HAHA !


well , aku kan memang susah nak senyum kat orang .
muka manjang ketat je T____T






kbai <3





1 bantah cakap cikgu:

J.Syazwana said...

same ah. hanya orang yang betol2 kenal kite je paham kan. kahkah.

dulu kat matrik semua orang yang dah kenal aku akan cakap "weh kalau aku tak kenal kau mesti aku ingat kau sombong"

hmmm biasa dah. kahhkahh